VdA built a new 13.000 m2 headquarters facility. Far from being just another office development, this project is a great example of old meets new architecture aiming to both retain the past and move towards the future. This translates into a unique blend of space, aesthetics and design.

The signage design responds to the distinctive architectural style of the building and its interiors, providing effective wayfinding assistance, and underlining VdA identity and brand. The proposed design also results in an overarching feel of contemporary elegance and sophistication, in line with the image of VdA.

.

Project Details

Client
Vieira de Almeida

Project Date
November 2017

Project Location
Lisbon, Portugal

Scope
Exterior, parking and interior signage and wayfinding

Awards
– 2018 Architizer A+Awards in the category of Plus-Architecture and Workspace
– SIL Property Award 2018 for Best Urban Rehabilitation Project in the Office category

Photo Credit
© Emanuel Carmo